vineri, 19 august 2011

pretty little liars



Rosewood este un oraş mic perfectă. Deci, liniştit şi curat, niciodată nu ar ghici pe care le deţine atât de multe secrete. Unele dintre cele mai urate cele aparţin cele mai frumoase fete din oraş - Aria, Spencer, Hanna şi Emily, patru prieteni înstrăinat cele mai întunecate ale căror secrete sunt pe cale să se destrame.

Un an în urmă, Alison, Bee Regina grupul lor, a dispărut şi fetele au jurat că nu ar spune ce sa întâmplat cu adevărat în acea noapte. Ei au crezut că secretele lor ar obligaţiuni împreună, dar exact opusul este adevărat. Apoi, din nou, cine poate spune care este adevărul în lemn de trandafir. Se pare că toată lumea din oraş este situată despre ceva.

Acum, ca misterul din jurul lui Alison reapare dispariţia, fetele incep mesajele primiţi de la "A", spunând - şi pune în pericol - lucruri numai Alison ar şti. Dar nu a putut fi Alison. Ar putea? Oricine ar fi, ei par sa stie toate fetele "secrete, şi par a fi uitam fiecare mişcare a lor. Fetele sunt prieteni din nou, dar vor fi acolo pentru fiecare alte dacă secretele întunecate ieşi la lumină?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu